برنج صدری

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. برنج
  4. chevron_right
  5. برنج صدری
برنج صدری سلطان

برنج صدری

کیلویی

۲۸,۰۰۰ تومان

برنج صدری / با خاصیت عطری 

برنج صدری از خانوده طارم و معمولا در همه شهرستانهای گیلان کشت می‌شود و در شهرستانهای فومن و شفت، اراضی بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد. این نوع برنج با مقدار پروتئین هشت درصد حاوی مقدار پروتئین بالایی میباشد. با مالیدن برنج میان دو کف دست،چرب بودن را میتوانید به راحتی احساس کنید.
این برنج عطری بعد از پخت، نرم بوده و شکل ظاهری آن مناسب و مزه آن نسبتا خوش طعم است. رنگ دانه آن سفید مایل به کرم می باشد و طول دانه خام برنج صدری ۸.۷ میلی متر، طول دانه پخته آن ۱۱.۷ میلی متر است.

این برنج برای استفاده در مهمانی ها و مجالس شما مناسب می باشد و از قیمت بالاتری نیز نسبت به اقلام پر محصول برخوردار است. چنانچه قصد خرید برنج از استان گیلان را دارید، این برنج پیشنهاد می شود. در مقایسه با برنج طارم نیز این برنج یک پله پایین تر از آن قرار دارد، اما بهتر از برنج های پر محصول مانند برنج شیرودی است.

خصوصیاتمقدار
نوعدم سیاه
کیفیتممتاز
منطقه کشتمازندران
خاصیت عطریدارد
رنگ دانهسفید (کدر)
میزان ری (قد کشیدن)عالی

برنج صدری از ارقام خوب وکیفی برنج بومی ایران بوده که در شمال کشور بخصوص استان گیلان کاشت می شود. این برنج خاصیت آروماتیک یا عطری دارد و از طعم خوبی نیز برخودار می باشد. برنج صدری که در سال ۱۳۸۷ معرفی شده و در رده برنج های با کیفیت بالا و رده برنج با ماندگاری بعد از پخت عالی قرار می گیرد. برنج دارای عطر و طعم عالی و پخت مناسب می باشد و بعد از پخت تا چند ساعت نرم و خوش طعم باقی می ماند

قیمت برنج صدری
در میان مواد غذایی برنج از لحاظ کربوهیدراتها غنی است و دارای ارزش غذایی بالا می باشد. برنج هایی که دارای دانه بلند و باریک هستند کیفیت پخت بسیار عالی دارند و به دلیل داشتن مقدار مناسب آمیلوز خوش خوراک می باشند. برنج صدری دارای این ویژگی ها است.

خواص و ویژگی
شکل دانه برنج این ارقام به دلیل عرض کم دانه، بلند، قلمی، کشیده و جنس دانه گچی و تقریبا سفت و سخت می باشد رنگ دانه سفید کدر و از نظر عطر، طعم و خاصیت پخت مرغوب و خوب می باشد. میزان پروتئین موجود در دانه برنج بالا (۸درصد) و دارای خاصیت طویل شدن دانه برنج پس از پخت و انبساط حجم با GT متوسط و عامل عطری بودن آن در اثر وجود عامل شیمیایی دو استیل یک پرولین است متوسط عملکرد کشت برنج صدری استخوانی در شرایط مناسب برنج سفید ۲۴۰۰ کیلوگرم در هکتار می باشد. دوره رشد و نمو آن ۱۳۰ روز بوده و در مقابل ورس مقاوم و ریزش دانه ندارد.

ارزش غذایی۹۵%
۹۵%
کیفیت۹۵%
۹۵%
میزان ری (قد کشیدن)۸۵%
۸۵%
عطر و بو۹۵%
۹۵%

پخت برنج صدری
۱- برنج را شسته، مقداری نمک در آن می ریزیم، به مدت دو تا سه ساعت خیسانده و کنار می گذاریم.
۲- در یک قابلمه آب را تا نیمه پر کرده روی شعله زیاد می گذاریم تا بجوشد.
۳- آب برنج خیس شده را خالی نموده، آن را در آب جوش می ریزیم و به مقدار لازم به آن نمک اضافه می کنیم.
۴- پس از چند دقیقه (زمانی که مغز برنج نسبتا نرم شد، به طوریکه وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد) برنج را آبکش می کنیم، هم چنین قبل از آبکش کردن برنج یک لیوان از آب برنج را بر می داریم.
۵- بعد از اینکه آب برنج گرفته شد برنج را در داخل قابلمه میریزیم. اگر مغز برنج نرم نبود مقداری آّب که قبل از آبکش کردن برداشته بودیم همراه با کمی روغن روی آن می ریزیم. (اضافه کردن روغن اختیاریست.) 
۶- درب قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم. وقتی که برنج بخار نمود، پارچه دمکردنی را روی درب قابلمه قرار می دهیم. بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه برنج حاضر است.

ثبت سفارش

برای سفارش برنج صدری می توانید با شماره تماس ۰۱۱۴۲۵۵۵۸۱۳ ثبت سفارش کنید یا مشاوره بگیرید.

ساعات پاسخگویی به تماس های تلفنی ۹ صبح الی ۲۱ شب

فهرست