برنج طارم سنگی

برنج طارم محلی سلطان

برنج طارم سنگی

کیلویی

۲۴,۰۰۰ تومان

برنج طارم سنگی / با خاصیت عطری 

برنج طارم سنگی دارای خاصیت عطری بالا و طعم بسیار مطبوع و خوشی را داراست .محصولی از شالیزار های پرمحصول شمال ایران که تمرکز بیشتر در شرق مازندران دارد می باشد. رنگ این نوع برنج را می توان سفید کدر  تا حدی متمایل به رنگ نباتی عنوان کرد. از نظر شکل ظاهری ریزقلم تر از طارم هاشمی و طارم دم سیاه می باشد
برنج طارم سنگی یکی از پرکاربردترین برنج های داخلی که به دلیل کیفیت بالا در پخت موارد استفاده زیادی هم در منازل برای استفاده خانگی و هم در رستوران ها و تالار ها که به ذائقه مشتری اهمیت می دهند دارد.
طول دانه خام این محصول ۷ میلی متر و بعد از پخت ۸.۴ میلی متر است همچنین درصد امیلوز در برنج طارم سنگی ۲۵.۹ می باشد. خاصیت عطری قوی از دیگر ویژگی های این محصول است. برنج طارم سنگی اصطلاحا با نام های طارم عطری ، طارم استخوانی ، سنگ طارم و طارم محلی نامیده می شود.

خاستگاه اصلی طارم سنگی یا طارم محلی فریدونکنار می باشد، که از قدیمی ترین و با کیفیت ترین های این منطقه به شمار می رود. بدون شک می توان گفت محبوب ترین برنج در بین ایرانی ها طازم سنگی می باشد.

فاکتورهای محیطی نظیر آب ، خاک و رطوبت هوا در این منطقه باعث شده ایده آل ترین نقطه برای رشد این برنج باشد. به همین دلیل لذیذترین طارم سنگی در این منطقه و حومه آن دیده می شود.

خصوصیاتمقدار
نوعطارم سنگی
کیفیتممتاز
منطقه کشتفریدون کنار
خاصیت عطریدارد
رنگ دانهسفید (کدر)
میزان ری (قد کشیدن)عالی

به جرئت می توان گفت طارم سنگی خوش طعم ترین برنج شمال است و از این نظر در اولویت برنج های ایرانی قرار دارد و همواره محصول شماره یک و پر استفاده در رستوران ها، تالار ها و منازل می باشد.

این برنج به نسبت سایر اقلام برنج سالمتری می باشد و دلیل آن مقاوم بودن در برابر آفات مختلف است که سم کمتری را دریافت می کند. سنگ طارم برای رشد نیاز به زمین کشاورزی با کیفیت و خاک حاصلخیز دارد تا با جذب مواد مغذی بتواند محصولی ایده آل و با کیفیت به دست آورد.

خاستگاه سنگ طارم شرق مازندران می باشد و این برنج اکثرا در فریدون کنار ، بابل ، بابلسر ، جویبار کشت می شود.

قیمت طارم سنگی
برنج طارم سنگی جزو برنج‌های اعلا به‌شمار می‌آید و به‌همین دلیل نسبت به برنج‌های دیگر قیمت بالاتری دارد. این برنج در برابر آفت‌های برنج مقاوم است. ویژگی بارز برنج طارم سنگی ساقه‌ی باریک آن است. ساقه‌ی باریک این برنج مانع حضور کرم ساقه‌خوار درون خود می‌شود. همین دلیلی است تا کشاورز سم کمتری را برای دفع آفت استفاده کند. ساقه‌ی باریک این برنج سبب می‌شود که کرم ساقه‌خوار نتواند به‌راحتی در آن ساکن شود. علت قیمت بالای این برنج پخت آسان و عطر و بوی بی‌نظیر آن است. برخلاف برنج‌های خارجی که فقط قد می‌کشند و عطر و بویی ندارند، این برنج از عطر و بوی منحصربه‌فردی برخوردار است.

خواص و ویژگی
این برنج فواید بسیار زیادی برای بدن انسان دارد که ازجمله‌ی آن‌ها می‌توان به تامین انرژی سریع و فوری، فعالیت خوب دستگاه گوارش، تثبیت سطح قند خون و فراهم‌کردن منابع لازم ویتامینB1 برای بدن اشاره کرد. ارزش غذایی بسیار بالای این محصول باعث شده تا بتواند جزو پرفروش‌ترین برنج‌های موجود در بازار ایران باشد. در ۱۰۰ گرم از این برنج، ۶.۵ گرم پروتئین، ۸۶.۸ گرم کربوهیدرات، ۶ میلی‌گرم سدیم و ۴ میلی‌گرم کلسیم وجود دارد.

ارزش غذایی۹۵%
۹۵%
کیفیت۹۵%
۹۵%
میزان ری (قد کشیدن)۸۵%
۸۵%
عطر و بو۱۰۰%
۱۰۰%

پخت برنج طارم سنگی
۱- برنج را شسته، مقداری نمک در آن می ریزیم، به مدت دو تا سه ساعت خیسانده و کنار می گذاریم.
۲- در یک قابلمه آب را تا نیمه پر کرده روی شعله زیاد می گذاریم تا بجوشد.
۳- آب برنج خیس شده را خالی نموده، آن را در آب جوش می ریزیم و به مقدار لازم به آن نمک اضافه می کنیم.
۴- پس از چند دقیقه (زمانی که مغز برنج نسبتا نرم شد، به طوریکه وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد) برنج را آبکش می کنیم، هم چنین قبل از آبکش کردن برنج یک لیوان از آب برنج را بر می داریم.
۵- بعد از اینکه آب برنج گرفته شد برنج را در داخل قابلمه میریزیم. اگر مغز برنج نرم نبود مقداری آّب که قبل از آبکش کردن برداشته بودیم همراه با کمی روغن روی آن می ریزیم. (اضافه کردن روغن اختیاریست.) 
۶- درب قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم. وقتی که برنج بخار نمود، پارچه دمکردنی را روی درب قابلمه قرار می دهیم. بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه برنج حاضر است.

ثبت سفارش

برای سفارش طارم سنگی می توانید با شماره تماس ۰۱۱۴۲۵۵۵۸۱۳ ثبت سفارش کنید یا مشاوره بگیرید.

ساعات پاسخگویی به تماس های تلفنی ۹ صبح الی ۲۱ شب

فهرست