برنج طارم هاشمی

برنج طارم هاشمی / با خاصیت عطری 

برنج هاشمی را می توان از مرغوب ترین ارقام خوش پخت ایرانی نامید که خاستگاه اصلی آن گیلان بوده ولی امروزه در تمام استان های شمالی اَهم از مازندران و گلستان هم کشت می شود. رنگ دانه در طارم هاشمی سفید متمایل به کرم و شکل دانه بلند و قلمی می باشد..
برنج طارم هاشمی به دلیل عطر و طعم و کیفیت پخت خوب و بازار پسندی بالای خود توانسته جای خود را در سفره های ایرانی باز کند به طوری که تبدیل به بیشترین رقمی شده که در شالیزارهای شمالی کشت می شود، و با براورده شدن رضایت مشتری بیشترین میزان تولید ، مصرف و خرید برنج ایرانی را به خود اختصاص داده است.

طارم هاشمی را می توان برنجی نامید که توسط کشاورزان توسعه داده شده  و مراکز تحقیقاتی و سازمان های دولتی هیچ نقشی در ترویج این رقم نداشتند.

علت بازار پسندی و محبوبیت بالای این محصول را می توان ماندگاری بالای این محصول عنوان کرد به طوری که تا ساعت ها بعد از پخت نرمی و طعم خوب خود را حفظ می کند.

نام برنج طارم هاشمی به واسطه کشاورزی که این نوع برنج را توسعه داده بر روی این برنج گذاشته شده. طول خام دانه در هاشمی ۷/۶ میلی متر و طول دانه بعد از پخت به ۱۳/۱ میلی متر هم می رسد و دارای درصد آمیلوز ۲۰/۱ می باشد.

به طور کلی این محصول را می توان یکی از خوش پخت ترین برنج های ایرانی نامید که مورد استفاده زیادی هم در مصارف خانگی و هم در رستوران ها و تالارها دارد.

خصوصیاتمقدار
نوعطارم هاشمی
کیفیتممتاز
منطقه کشتفریدون کنار
خاصیت عطریدارد
رنگ دانهسفید (کدر)
میزان ری (قد کشیدن)عالی

برنج طارم هاشمی را می توان به دو دسته سرد و گرم دسته بندی کرد، نوع سرد این محصول دارای ساقه باریک تر نسبت به نوع گرم آن می باشد و چند هفته دیرتر به عمل می اید و از لحاظ کیفی بهتر از نوع دیگر می باشد. برنج هاشمی در سه استان مازندران، گیلان و گلستان کشت می شود و بیش از صد هزار هکتار از زمین های این استان را شامل می شود.

قیمت برنج طارم هاشمی
کیفیت بالا در پخت، عطر و طعم مطبوع و ماندگاری بالا مواردی می باشند که باعث می شوند قیمت طارم هاشمی نسبت به برنج های دیگر بالاتر باشد.

خواص و ویژگی
طارم هاشمی در مقایسه با طارم سنگی یا عطری درشت تر است و پخت بیشتری دارد و بیشتر قد می کشد؛ دارای شکل دانه بلند و قلمی و رنگ سفید متمایل به کرم است.
در استان مازندران کشت دوم برنج طارم هاشمی هم صورت می گیرد که از لحاظ کیفیت، عطر و طعم بهتر از کشت اول این برنج می باشد.

ارزش غذایی۹۵%
۹۵%
کیفیت۹۵%
۹۵%
میزان ری (قد کشیدن)۹۰%
۹۰%
عطر و طعم۹۰%
۹۰%

پخت برنج طارم هاشمی
۱- برنج را شسته، مقداری نمک در آن می ریزیم، به مدت دو تا سه ساعت خیسانده و کنار می گذاریم.
۲- در یک قابلمه آب را تا نیمه پر کرده روی شعله زیاد می گذاریم تا بجوشد.
۳- آب برنج خیس شده را خالی نموده، آن را در آب جوش می ریزیم و به مقدار لازم به آن نمک اضافه می کنیم.
۴- پس از چند دقیقه (زمانی که مغز برنج نسبتا نرم شد، به طوریکه وقتی دانه برنج را در دست له کردیم مغز آن زبر و خشک نباشد) برنج را آبکش می کنیم، هم چنین قبل از آبکش کردن برنج یک لیوان از آب برنج را بر می داریم.
۵- بعد از اینکه آب برنج گرفته شد برنج را در داخل قابلمه میریزیم. اگر مغز برنج نرم نبود مقداری آّب که قبل از آبکش کردن برداشته بودیم همراه با کمی روغن روی آن می ریزیم. (اضافه کردن روغن اختیاریست.) 
۶- درب قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم. وقتی که برنج بخار نمود، پارچه دمکردنی را روی درب قابلمه قرار می دهیم. بعد از ۳۰ الی ۴۰ دقیقه برنج حاضر است.

ثبت سفارش

برای سفارش طارم هاشمی می توانید با شماره تماس ۰۱۱۴۲۵۵۵۸۱۳ ثبت سفارش کنید یا مشاوره بگیرید.

ساعات پاسخگویی به تماس های تلفنی ۹ صبح الی ۲۱ شب

فهرست