مجله سلطان

توپی برنج

این توپک های خوشمزه و جذاب را تهیه کرده و با آنها  از خانواده و همچنین میهمانان خود پذیرایی کنید. توپی برنج براحتی درست می شود برای آموزش آن با ما همراه باشید.

مواد لازم:
محلول زعفران 1/2 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان 30 گرم
برنج آبکش شده 2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پنیر موتزارلا 150 گرم
روغن به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم
نان تست پودر شده به مقدار لازم
گشنیز خرد شده 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برنج را در آبكش بريزيد تا آب آن كاملاً خارج شود. سپس با تخم‌مرغ، پنير پارمزان و محلول زعفران مخلوط كرده، چرخ كنيد. گشنيز خرد شده را اضافه كنيد. از مواد به اندازة يك گردو برداشته، پنير موتزارلا (نگيني خرد شده) را وسط آن قرار داده، گرد كنيد.
اگر هنگام گرد كردن، مواد به دست‌تان چسبيد، دست‌تان را مرطوب كنيد. سپس در آرد سوخاري كه با كمي پودر نان تست مخلوط است بغلتانيد. در تابه به اندازه‌اي روغن بريزيد كه توپ‌ها تا نيمه در روغن باشند. وقتي روغن داغ شد توپ‌ها را داخل تابه ريخته و در ظرف را بگذاريد. در اين فاصله چند بار توپ‌ها را تكان دهيد تا گردي خود را حفظ كنند.

امیدوارم توپی برنج را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.منتظر رسپی ودستورات آشپزی جدید امتحان شده روزهای آینده در این سایت باشید .از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.