شرکت سلطان , با ۱۱ سال سابقه درخشان در زمینه واردات, صادرات, تهیه و تولید انواع برنج درجه یک و ممتاز شمال کشور می باشد. در راستای اهداف استراتژیک شرکت سلطان در جهت هدفمند نمودن سیستم فرآوری ، بسته بندی و توزیع و حمایت از تولید ملی و رشد تولید ناخالص داخلی ( LTR ) اقتصادی کشورمان ، فعالیت شرکت در این زمینه نقش پررنگتری بخود گرفته است؛ ما همواره می کوشیم تا با تکمیل سبد کالاهای اساسی خانوار و هدف کسب حداکثری رضایتمندی مشتریان گرامی گامی هرچند کوچک برای کشور عزیزمان برداریم.
گروه تولیدی سلطان در سال ۱۳۸۱ تاسیس شد و به بهرهبرداری رسید. تنوع تولیدات در ابتدا به برنج خلاصه میشد اما سلطان به مرور زمان سبد کالایی خود را گستردهتر کرده و انواع شوریجات، مرباجات و چاشنی ها به محصولات این شرکت اضافه شد.
برنج، مشهورترین محصول شمال ایران است و در سرتاسر این خطه میتوان شالیزارهای بسیاری را زیر کشت این محصول دید. مجموعه ما با توجه به شعار خود که ارائه محصول با بالاترین کیفیت ممکن است کلیه توان خود را برای کسب رضایت مندی مشتریان به کار گیرد و برنج اصیل ایرانی را بدون واسطه به سفره مصرف کنندگان برساند.
استان مازندران با ۳۷/۲ درصد سطح زیر کشت و ۴۴ درصد تولید کل برنج مقام اول برنج را در کشور داراست. برنجها بهواسطه نوع بذرشان به ۲دسته پرمحصول و کممحصول تقسیمبندی میشوند که برای نمونه برنج فجر و شیرودی بهخاطر محصول خوبی که میدهند در دسته برنجهای پرمحصول قرار گرفتهاند. در این میان برنج هاشمی، جزو پرطرفدارترین محصولات برنج شناخته شده است، به این خاطر که پس از پخت، هم خوب ری میکند و قد میکشد، هم عطر خوبی دارد و هم در اصطلاح برنجکاران، خالی و بدون خورش هم میشود آن را میل کنید. بد نیست بدانید که حین خرید این نوع برنج و برنجهای ایرانی دیگر بایستی کمی دست به عصا و سختگیرانه وارد بازار شوید چراکه در کنار برنجهای ایرانی، بازار داغ برنجهای خارجی و شباهتهایی که با محصول برنج اصیل ایرانی دارند باعث میشود تا مشتریان حین خرید دچار مشکل شوند؛ برنجهایی که بهخاطر دارا بودن مواد مضر مثل آرسنیک سلامت افراد را در طولانیمدت به خطر میاندازند.
ارزش غذایی برنج ایرانی از سه دیدگاه ویتامین ، مواد معدنی و کالری مورد بررسی قرارگرفته است . با توجه به تنوع برنج های ایرانی این جدول بر اساس معدل چند برنج پرمصرف ایرانی است ، که در شمال کشور کشت میشود.
مهمترین تفاوت برنج ایرانی با سایر برنج ها در طعم و عطر آن می باشد . به جرات می توان گفت که هیچ برنجی در دنیا از لحاظ مزه و بو قابل مقایسه با برنج ایرانی نیست. در گذشته ساکنین شمال ایران بیشترین مصرف سرانه برنج را داشته اند ، اما امروزه به علت قیمت نسبتا پایین و تنوع در پخت و غذاهایی که با برنج درست میشود به یکی از اصلیترین ماده غذایی در سبد خانواده های ایرانی قرار گرفته است. متاسفانه عده ایی سودجو با ترکیب برنج نامرغوب با برنج ایرانی کیفیت آن را کاهش می دهند که با این چند آزمایش ساده میتوان برنج مرغوب را تشخیص داد.
افتخار ما اعتماد شماست …
صنایع غذایی سلطان