راهنمای خرید برنج شیرودی

برنج شیرودی جزء برنج های پرمحصول به حساب می آید و اگر بگوییم جایگاه اول سطح زیر کشت در کشور در بین ارقام اصلاحی به خود اختصاص داده بیراه نگفته ایم. اولین نکته ای که در راهنمای خرید برنج شیرودی باید به آن توجه داشت این است که این برنج خاصیت اروماتیک یا عطری قابل توجه ای ندارد اما شکل ظاهری این برنج بسیار شبیه به طارم هاشمی است. برنج شیرودی با درصد آمیلوز ۲۳ دارای پخت مطلوب و میزان ری یا قد کشیدن خوبی برخوردار است

برنج شیرودی به دلیل قیمت پایین آن از لحاظ اقتصادی می تواند مناسب برای مراسمات گوناگون باشد و صرفه اقتصادی بالایی داشته باشد. البته کیفیت پخت خوب این برنج نیز در انتخاب آن بی تاثیر نیست.

در راهنمای خرید برنج شیرودی باید بگوییم برنج شیرودی از سالم ترین برنج های موجود در بازار است. به دلیل اینکه در مناطق کوهستانی شمال ایران کشت می شود، سالم تر است. آب چشمه های مناطق کوهستانی باعث ارتقا سطح سلامتی برنج شیرودی شده است. این برنج توسط سازمان تحقیقات برنج کشور در مازندران از دو لاین خزر و دیلمانی به وجود آمده و در برابر بیماری ها مقاوم می باشد. طول دوره رشد این برنج ۱۰۴ روز می باشد

موارد دیگری که در مورد این برنج می توان مرح کرد این است که می توانید به روش های آبکش یا کته تهیه نمایید، البته روش کته باعث می شود تا خواص برنج محفوظ تر بماند. برای نگهداری برنج شیرودی پیشنهاد می شود کیسه های آن را در جایی دور از حرارت و نور مستقیم خورشید قرار داده و فاصله مناسبی برای تهویه هوا میان کیسه ها در نظر بگیرید. از طرف دیگر نکته قابل توجه در مورد برنج شیرودی این است که با گذشت مدت زمان حداق یک ساله از نگهداری آن، کیفیت و مرغوبیت برنج به خصوص برای پخت بهتر خواهد شد.

موضوع مرتبط

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

درباره تیم ما بیشتر بدانید

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

محصولات

این فیلد را پر کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست