راهنمای خرید برنج طارم سنگی

در راهنمای خرید برنج طارم سنگی به نکاتی می پردازیم که باید قبل از خرید این برنج به یاد داشته باشید. بدون شک خانواده برنج طارم را می توان محبوب ترین خانواده برنج در ایران دانست. برنج طارم سنگی که در شمال کشور کشت می شود به دلیل عطر و طعم بی نظیر جزء برنج های گران قیمت محسوب می شود؛ اما (هیچ گرانی بی حکمت نیست!! 😀 )

اگر بخواهیم به خصوصیات ظاهری این برنج اشاره کنیم باید بگوییم طارم سنگی بی دلیل به عنوان بهترین برنج بازار انتخاب نشده است . این برنج دارای قد بسیار مناسب و عطر مطبوعی است و بعد از پخت بهتر از باقی برنج ها ری میدهد. همچنین رنگ بلوری مات و عاج مانند دارد و نه خیلی زرد و نه سفید و شفاف است. ظاهر آن باریک و قلمی است و بعد از پخت عطر و طعم بی نظیری دارد.

طارم سنگی که به اصطلاح عام مردم شمال به سنگ طارم یا طارم عطری نیز معروف است به علت داشت ترکیبات معطر مختلف از جمله استیل و پیرولین دارای بوی مخصوص بوده و در درجه بندی میزان عطر در درجه قوی قرار میگیرد. درصد امیلوز در این برنج ۲۵.۹ است که به عنوان عامل تاثیر گزار در کیفیت پخت این برنج محسوب می شود.

نکته دیگری که باید در راهنمای خرید برنج طارم سنگی در نظر داشت این است که برنج کهنه بهتر از برنج سال جدید است دلیل آن هم این است که برنج بعد از برداشت دارای مقداری آب است که مقدار زیادی از این آب در مراحل خشک کردن و پوست کندن برنج بخار می شود اما باز هم مقداری آب باقی می‌ماند که نیاز به زمان برای تبخیر شدن دارد.

برنج های کهنه به طور کامل خشک شده و در زمان پخت نتیجه بهتری میدهند و دانه بلند تر می شود (بیشتر ری میکند).

یکی از راههای تشخیص برنج کهنه و برنج تازه خرد کردن برنج زیر دندان است اگر به راحتی خود شد یعنی برنج تازه است و کاملا خشک نشده است.

موضوع مرتبط

در بحث‌‌ پیرامون این مقاله شرکت کنید!

درباره تیم ما بیشتر بدانید

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

محصولات

این فیلد را پر کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست