طرز تهیه کدو پلو

آشپزی, مطالب

کدو پلو یک غذای سنتی شمالی است که به آن کی پلا می گویند. در آمل کدو را مخلوط با برنج می پزند و مصرف می کنند.

آماده سازی : ۶۰ دقیقه
پخت : ۶۰ دقیقه
محلی : آمل

مواد لازم جهت تهیه کدو پلو :

 پیاز متوسط۲ عدد
 کدو مکعبی خرد شده 200 تا ۳۰۰ گرم
 سیر له شده 4 تا ۶ عدد
 نمک، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
سینه مرغ۱/۴ عدد

طرز تهیه کدو پلو :


در شمال کدو را مخلوط با برنج می پزند و مصرف می کنند. در این مطلب ما برنج سفید درست کردیم. خود شمالی ها کدو پلو را بدون گوشت مصرف می کنند اما ما ۱/۴ سینه مرغ را قیمه می کنیم و با نمک و پیاز و زردچوبه تفت می دهیم و با یک لیوان آب می گذاریم تا بپزد و آب آن بخوردش برود.

پیاز را ریز خرد می کنیم و سرخ می کنیم و سیر له شده را هم به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت داده و بعد کدوی خرد شده را هم اضافه می کنیم و تفت داده و به آن زردچوبه و دارچین را هم اضافه می کنیم.

حرارت را کم کرده و گوشت مرغ را هم به کدو اضافه می کنیم (گوشت پخته) و در ظرف را می گذاریم تا آرام بپزد ولی له نشود و اگر کدو بی مزه بود ۱ قاشق غذاخوری شکر به کدو اضافه می کنیم بعد برنج را لایه لایه می کشیم یعنی یک لایه برنج و روی آن از مواد کدو و دوباره برنج، همین کار را تا پایان ادامه می دهیم.

حتما یک مقدار برنج زعفرانی هم درست کنید و روی برنج سفید بکشید و بعد کدو را اضافه کنید.

نوشتهٔ بعدی
تفاوت برداشت دستی برنج و برداشت برنج با کمباین
نوشتهٔ پیشین
تفاوت برنج کشت اول و کشت دوم

مطالب مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست