مجله سلطان

ماش پلو

طرز تهیه : ماش و برنج را جداگانه به مدت 1 ساعت در آب خیس دهید.
ماش را با 4 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد ( ماش پس از پخت باز میشود ). پس از پخت اضافه آب ماش را دور نریزید و برای روی برنج بردارید ( حدود 1 لیوان اب کافی می‌باشد ).
برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا چند جوش بزند. سپس آبکشی کنید ( باید زمانی برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس ماش پخته را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و در آخر نیز نمک و شوید را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید. ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، برنج و مخلوط ماش را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا مواد تمام شوند. کمی حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند، سپس حرارت را کم کنید و کره آب شده و 1 لیوان آب ماش را روی برنج بدهید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد.
برنج را پس از دم کشیدن در دیس بکشید و با تخم مرغ نیمرو یا تن ماهی یا گوشت چرخ کرده و … سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.